RENDSZER-TÁBLA TRÉNING

A Rendszer-tábla, mint intervenciós eszköz

20170508_085949.jpg

A Rendszer-tábla nagyon hatékony eszköz arra, hogy egy aktuális személyes vagy szakmai helyzetet, kapcsolati hálót  láthatóvá, érzékelhetővé tegyen. A megjelenítést az eszköz elemei – táblák, különböző méretű és formájú fabábúk, zsinegek – segítik.

Az egy napos tréningen a Rendszer-tábla használatát sajátíthatják el a résztvevők.

A tréninget minden olyan szakembernek ajánljuk, aki emberekkel dolgozik, és egyes alkalmak vagy folyamatok kísérőjeként arra is lehetőséget kíván teremteni, hogy a partnere számára láthatóvá váljék mindaz, ami beszélgetés közben a szavakon túli tartományból megjeleníthető: a kontextusban szereplő személyek viszonyai, kölcsönhatásaik, ki nem mondott érzéseik és gondolataik.

Az eszköz használható egyéni és csoportos helyzetekben is. A csoportos helyzetek kezelésére többféle gyakorlati útmutatót is adunk.

A továbbképzésen a résztvevők gyakorlatból hozott konkrét eseteivel dolgozunk, így tehát kérünk mindenkit, hogy legalább egy feldolgozásra váró esetet hozzon.

A tréning vezetői:

– Wiesner Erzsébet:

Németországban, a Kasseli egyetemen szerzett első külföldiként szupervizor diplomát. A Károli Gáspár Református Egyetem Szupervizor Szakirányú Továbbképzésének alapító, szenior szupervizora, coach, mentálhigiénés szakember, képzésben lévő családterapeuta. 1993 óta praktizáló szakember. 2001-2007 között az ANSE (Európai Szupervíziós Egyesület) vezetőségi tagja, 2014-2022 között a Magyar Szupervizorok és Szupervizor-Coachok Társasága (MSZCT) elnöke. Több publikáció szerzője szupervízió témában.

– Majoros István:

Közgazdász, mentálhigiénés szakember, okl. szupervizor, coach, tánc- és mozgásterápiás csoportvezető, képzésben lévő családterapeuta. 2003-ban végzett a Károli Egyetem Szupervizor képzésén. A Transzformáció Társasjáték (önismereti társasjáték) első kiadója, egyik magyarországi meghonosítója.

Keretek:

– A tréning egy napos, 9.00 – 17.00 óráig dolgozunk.

Helyszín: 1027. Budapest, Frankel Leó u. 14. I/3

  • A tréning díja 19 000,-Ft   
  • A Rendszer-tábla eszköz ára: 19 000,-Ft – így összesen 38 000,-Ft

– Igény alapján, min. 10 résztvevővel indítjuk  a képzést. (Max. létszám 18 fő)

  • Legközelebbi tréning: 2023.  december 2.

– Jelentkezés: wiesner.szupervizor@gmail.com